Tuin Tips

Palletstelling voor opslag

Het opslaan van planten, bloempotten en bomen gaat heel eenvoudig in een palletstelling van Hemeco. Volle pallets blijven hier stabiel instaan en zijn eenvoudig weer uit de stelling te halen.

Goedkope houten jaloezieën

Goedkope houten jaloezieën aanschaffen tegen een scherpe prijs? Bezoek dan de website van Budget Raam Decoratie (www.budgetraamdecoratie.nl). Via de webshop bestelt u eenvoudig houten jaloezieën van hoogwaardige kwaliteit voor een mooie prijs.

Interieuraccessoires

Goedkope interieuraccessoires vind je op deze webshop!

Houten kratten op maat

Bent u op zoek naar houten kratten op maat ? Bij Van Leyen Packaging kunt u terecht voor allerlei houten producten op maat, zoals houten kratten, houten kisten en exportkisten.

Vochtbestrijding

In huizen, schuren en tuinhuizen kunnen vocht grote problemen veroorzaken. Laat alle ruimtes daarom goed afdichten en isoleren door Vochtweringdirect.nl.

Transport voor tegels en losse tuingoederen

Een pallet met palletranden is eenvoudig in een bus te plaatsen, hierdoor zijn is deze transport oplossing ideaal voor mensen die veel tuinspullen moeten vervoeren. Echt een aanrader!

Tuinhout

Wil je een mooie buitentafel maken of laten maken? Dan kun je gebruik maken van eikenhouthandel.nl : specialist in eikenhouten planken, balken en palen.

Banden en velgen voor machines

Als hovenier verslijt je normaal gesproken wel een aantal banden en velgen in je leven, bijvoorbeeld die van je grasmaaier. Gelukkig zijn de wielen van Vlukon van hoogwaardige kwaliteit en zeer slijtvast. Hierdoor hoeven we voor onze grasmaaiers slechts

Vloeren van Viva Floors

De prachtige vloeren van Viva Floors staan bekend om hun prachtige PVC vloeren. Kijk op de website van Vleugelvloeren.nl voor het aanbod.

Spouwmuurisolatie

https://www.koston.nl/spouwmuurisolatie.html

Stadstuinieren: tijdschrift voor jouw tuin

Op stadstuinieren.nl vind je praktische tips over het kweken van jouw groente, fruit en kruiden.

De voordelen van een rieten dak

De keuze voor een rieten dak brengt een aantal grote voordelen met zich mee. Riet heeft een isolerende en warmte reflecterende werking. Koel in de zomer en warm in de winter. Ook is riet natuurlijk dus goed voor het milieu en kan het aan het einde van de levensduur herbruikt worden als brandstof voor energiecentrales

Vaste planten

Vaste planten blijven het hele jaar mooi. Ze zorgen ervoor dat je tuin altijd wat kleur zal houden. Kijk op deze website voor mooie vaste planten van Kwekerij Online.

Glas herstellen

Heeft u schade aan uw ramen en wilt u het glas herstellen? De specialisten van GSF glasherstel gaan graag voor u aan de slag.

Nieuwe meubels in je woning

Wil je naast je tuin, ook je woning eens flink aanpakken? Gooi het eens over een andere boeg en kies voor industriële meubels. Dit type meubels geeft je vaak een ruimtelijk gevoel en het heeft een warme uitstraling. Op www.mirahome.nl vind je een ruim assortiment met industriële tafels, stoelen, bureaus en wandrekken.

inboedelverzekering van Verzekering.nl

GoCleaning.nl: specialist in telescoopstelen

Er zijn verschillende specialisten waar je terecht kunt voor aanshcaffen van gereedschappen voor het schoonmaken van je ramen. Voor telescoopstelen adviseren we je om te kijken op de website van GoCleaning.

Kosten besparen op de energie rekening

Spouwmuurisolatie is een zeer effectieve manier van isolatie. Als de spouwmuren zijn geïsoleerd verlaagt u de energiekosten.

112slotenmakeramsterdam

Naast goede sloten voor je woning is het van belang goede sloten te hebben voor je schutting en schuur. Wij van 112slotenmakeramsterdam helpen je graag bij het beveiligen van je huis en je tuin met de nieuwste inbraakveilige sloten.

Goede dakdekker in Breda

Ben je op zoek naar een goede dakdekker in de regio Breda? Dan willen we je graag van harte aanbevelen om een kijkje te nemen op de website van Dakgroep Zuid.

Subsidie zonnepanelen

In de agrarische sector is vaak veel ruimte voor zonnepanelen met zakelijk gebruik. Weten wat dit voor jouw boerderij kan opleveren? Bekijk hier meer informatie: https://www.apsolar-zakelijk.nl/

GSB Tuinmaterialen

GSB Tuinmaterialen. Het startpunt voor elke tuin. Bestel tuintegels, grindplaten, blokhutten en vele andere tuinmaterialen online.

Inspiratie nodig voor meubels voor huis en tuin?

Heb jijzelf een bepaalde stijl en model in je hoofd wat kasten betreft? Dan ben je bij Gerard Keune meubelen aan het goede adres! Hier is het mogelijk om kasten op  maat te laten maken. Wil je meer informatie? Bekijk dan de website!

Veiligheidsopleidingen

NoRisk Veiligheidsopleidingen B.V. verzorgt veiligheidsopleidingen door heel Nederland. Ze zijn ervaren, klantgericht en hebben lage kosten. Voor zowel bedrijven als particulieren bieden zij scherpe prijzen en top service.

 

 

Over ons

Op deze site lees je meer over hoveniersonderwerpen in onze informatieve blogs.

Contactgegevens

Via info @ hoveniersbedrijfleek.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden