Tuin Tips

Palletstelling voor opslag

Het opslaan van planten, bloempotten en bomen gaat heel eenvoudig in een palletstelling van Hemeco. Volle pallets blijven hier stabiel instaan en zijn eenvoudig weer uit de stelling te halen.

Goedkope houten jaloezieën

Goedkope houten jaloezieën aanschaffen tegen een scherpe prijs? Bezoek dan de website van Budget Raam Decoratie (www.budgetraamdecoratie.nl). Via de webshop bestelt u eenvoudig houten jaloezieën van hoogwaardige kwaliteit voor een mooie prijs.

 

Houten kratten op maat

Bent u op zoek naar houten kratten op maat ? Bij Van Leyen Packaging kunt u terecht voor allerlei houten producten op maat, zoals houten kratten, houten kisten en exportkisten.

Vochtbestrijding

In huizen, schuren en tuinhuizen kunnen vocht grote problemen veroorzaken. Laat alle ruimtes daarom goed afdichten en isoleren door Vochtweringdirect.nl.

Transport voor tegels en losse tuingoederen

Een pallet met palletranden is eenvoudig in een bus te plaatsen, hierdoor zijn is deze transport oplossing ideaal voor mensen die veel tuinspullen moeten vervoeren. Echt een aanrader!

Tuinhout

Wil je een mooie buitentafel maken of laten maken? Dan kun je gebruik maken van eikenhouthandel.nl : specialist in eikenhouten planken, balken en palen.