Palletstelling voor opslag

Het opslaan van planten, bloempotten en bomen gaat heel eenvoudig in een palletstelling van Hemeco. Volle pallets blijven hier stabiel instaan en zijn eenvoudig weer uit de stelling te halen.

Goedkope houten jaloezieën

Goedkope houten jaloezieën aanschaffen tegen een scherpe prijs? Bezoek dan de website van Budget Raam Decoratie (www.budgetraamdecoratie.nl). Via de webshop bestelt u eenvoudig houten jaloezieën van hoogwaardige kwaliteit voor een mooie prijs.

 

Houten kratten op maat

Bent u op zoek naar houten kratten op maat ? Bij Van Leyen Packaging kunt u terecht voor allerlei houten producten op maat, zoals houten kratten, houten kisten en exportkisten.

Vochtbestrijding

In huizen, schuren en tuinhuizen kunnen vocht grote problemen veroorzaken. Laat alle ruimtes daarom goed afdichten en isoleren door Vochtweringdirect.nl.

Transport voor tegels en losse tuingoederen

Een pallet met palletranden is eenvoudig in een bus te plaatsen, hierdoor zijn is deze transport oplossing ideaal voor mensen die veel tuinspullen moeten vervoeren. Echt een aanrader!

Tuinhout

Wil je een mooie buitentafel maken of laten maken? Dan kun je gebruik maken van eikenhouthandel.nl : specialist in eikenhouten planken, balken en palen.

Banden en velgen voor machines

Als hovenier verslijt je normaal gesproken wel een aantal banden en velgen in je leven, bijvoorbeeld die van je grasmaaier. Gelukkig zijn de wielen van Vlukon van hoogwaardige kwaliteit en zeer slijtvast. Hierdoor hoeven we voor onze grasmaaiers slechts

Vloeren van Viva Floors

De prachtige vloeren van Viva Floors staan bekend om hun prachtige PVC vloeren. Kijk op de website van Vleugelvloeren.nl voor het aanbod.

Vloeren van Viva Floors

De prachtige vloeren van Viva Floors staan bekend om hun prachtige PVC vloeren. Kijk op de website van Vleugelvloeren.nl voor het aanbod.

De voordelen van een rieten dak

De keuze voor een rieten dak brengt een aantal grote voordelen met zich mee. Riet heeft een isolerende en warmte reflecterende werking. Koel in de zomer en warm in de winter. Ook is riet natuurlijk dus goed voor het milieu en kan het aan het einde van de levensduur herbruikt worden als brandstof voor energiecentrales

Multifris allesreiniger

Deze allesreiniger droogt streeokiis op. De multifris is een professionele allesreiniger die vooral wordt gebruikt bij interieur- en sanitairreiniging.