Ideeën voor de inrichting van je tuinhuis

Geplaatst op

Ben je in het bezit van een tuinhuis? Naast de functionaliteit ervan kun je een hoop leuke dingen met tuinhuizen doen qua inrichting. Gebruik je tuinhuis om tot rust te komen, of kies bijvoorbeeld voor één van de andere in dit artikel beschreven manieren waarop je je tuinhuis kunt gebruiken.

 

Tweede woonkamer

Het kan erg fijn en handig zijn om een soort van tweede woonkamer tot je beschikking te hebben, bijvoorbeeld om het leven in je eigen woonkamer te ontvluchten en om even tot rust te komen. Hang leuke schilderijtjes op, schaf een mooie en comfortabele bank aan en zet er eventueel een televisie neer. Op die manier kun je ook nog eens kiezen tussen twee verschillende stijlen!

 

Een werkruimte in je tuinhuis

Om werk en privé toch nog een beetje gescheiden te houden, kun je ervoor kiezen om een werkplek te maken in je tuinhuis. Hier ervaar je als het goed is weinig afleiding, waardoor je heerlijk aan één stuk door kunt werken. Met een beetje geluk heb je ook nog eens een mooi uitzicht op de tuin én kun je je werk laten voor wat het is, nadat je aan het eind van de werkdag de deur van het tuinhuisje achter je dichttrekt.

 

Je eigen leeshoekje

Houd je van lezen, maar is er altijd wel afleiding om je heen, zoals kinderen die aan het rondrennen zijn door je huis of huisgenoten die constant tegen je praten? Bouw je tuinhuis om tot bibliotheek! Zet een mooie boekenkast neer en vul hem met alle boeken die je nog wil lezen. Een fijne stoel om in te lezen kan natuurlijk niet ontbreken, en een leeslamp is ook erg handig, zeker als het buiten eerder donker begint te worden.

 

Bovenstaande tips zijn behalve voor tuinhuizen, uiteraard ook toepasbaar op blokhutten!

Gerelateerde berichten

Over ons

Op deze site lees je meer over hoveniersonderwerpen in onze informatieve blogs.

Contactgegevens

Via info @ hoveniersbedrijfleek.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden