Zo maak je jouw tuin klaar voor de zomer

Geplaatst op

Nu het einde van de winter in zicht is, wordt het hoog tijd om je tuin in orde te maken. Zo kun je, als het weer het toelaat, meteen genieten van het heerlijke zomerweer. Kan jouw tuin ook wel een opknapbeurt gebruiken? Lees dan snel verder hoe je jouw tuin zomerklaar maakt!

Groen in je tuin

Heb je veel groen in je tuin? Dan heeft jouw tuin waarschijnlijk een goede opknapbeurt nodig na de winter. Kijk om te beginnen eens naar je gazon. Door het gras te maaien, zal het er snel weer gezonder uit gaan zien. Blijven er toch nog wat kale plekken over? Dan kun je wat gras bijzaaien. Tot slot bemest je de grond nog even, en binnen no-time ziet je gazon er weer lekker fris uit. Ook het verwijderen van onkruid en het snoeien van je planten behoren tot dit klusje. Heb je tegels in je tuin? Haal hier dan ook het onkruid tussenuit en ga aan de slag met de hogedrukspuit. Zo ziet je tuin er weer piekfijn uit.

Loungeset

Zit jij het liefst elke dag op je terras met een boek, tijdschrift of gewoon een lekker drankje? Een loungeset kan op deze momenten extra comfort bieden. Op een heerlijke loungebank met zachte kussens kun je pas echt goed ontspannen.

Zwembad

Ook een zwembad is een echte aanwinst voor je tuin. Het staat prachtig en luxe in je tuin, maar daarnaast levert het ook een hoop plezier op. Je kinderen kunnen eindeloos spelen terwijl jij toekijkt vanuit je loungeset. Maar ook voor jezelf is een zwembad een echte aanwinst. Het is toch heerlijk als je op een warme zomeravond nog even kunt afkoelen in je eigen zwembad? Afhankelijk van het soort zwembad wat je laat plaatsen, kunnen de kosten nog best meevallen. Het is dus zeker iets om over na te denken!

Zwembad renoveren

Heb je al een zwembad in je tuin? Maar is deze hoognodig toe aan een flinke opknapbeurt? Dan kun je je zwembad renoveren. Een zwembad renovatie is ook nog eens voordeliger dan het bouwen van een nieuw zwembad. Afhankelijk van het soort zwembad, verloopt de renovatie net iets anders. Heb je bijvoorbeeld een foliezwembad? Dan wordt natuurlijk de folie vervangen, maar er zijn nog meer mogelijkheden. Droom je altijd al van een zitbank in je zwembad? Of lijkt een automatische zwembadafdekking je ideaal? Spreek deze wensen dan vooral uit! Als je het zwembad helemaal naar je zin laat maken, kun je er weer jaren plezier van hebben.

 

Gerelateerde berichten

Over ons

Op deze site lees je meer over hoveniersonderwerpen in onze informatieve blogs.

Contactgegevens

Via info @ hoveniersbedrijfleek.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden