U wilt toch zeker ook het ideale kantoor?

Geplaatst op

Het nieuwe werken kennen we allemaal, maar waar veel minder over wordt gesproken is hoe u binnen dat nieuwe werken het ideale kantoor creëert. Wij hebben goed nieuws: dankzij de unieke combinatie van wetenschappelijk onderzoek en praktische expertise is ‘het ideale kantoor’ de nieuwe standaard. Met aandacht voor luchtkwaliteit, akoestiek, licht en thermisch comfort.

We nemen u even mee in drie oplossingen: systeemplafonds, plafondkoeling en akoestische scheidingswanden.

Eindeloze variatie in systeemplafonds

U hebt werkelijk eindeloos keus in systeemplafonds. Zo kunt u kiezen uit inlegplafonds, doorzakplafonds en verdekte plafonds. De meest gangbare zijn inlegsysteemplafonds. Systeemplafonds plaatsen kunnen wij met inleg van hout, mineraal, steenwol, metaal of gips. Daarnaast zijn deze systeemplafonds flexibel qua maatvoering. Ze bieden tevens een hoge akoestische absorptiewaarde, merkbare verlaging van overspraakgeluid en optimaal gebruiksgemak door de vervangbaarheid van panelen. Vergeet ook niet de onbelemmerde herplaatsbaarheid bij onderhoud, renovatie, lekkage of andere situaties. Een systeemplafond plaatsen is ons vak, inclusief het aanbrengen van luchtroosters en lichtarmaturen; zelfs het monteren van systeemwanden onder een plafond met bandraster is een betrouwbare oplossing.

Ultiem werkcomfort met plafondkoeling

Waar koelinstallaties veel energie vragen en kostbaar zijn, is plafondkoeling – ook wel bekend als klimaatplafond – een betrouwbare en effectieve keuze voor het creëren van een comfortabel binnenklimaat. Zorgvuldig afwegen van koeling in de werkomgeving is geen luxe, maar noodzaak. Denk alleen maar aan de stijgende kosten voor koelen en verwarmen. Groot voordeel is ook dat u met plafondkoeling veel voorkomende kosten aan onderhoud, tocht en verplaatsing van lucht en stof voorkomt.

Akoestische scheidingswanden zijn de kers op de taart

Deze kers op de taart bestaat uit de impact die akoestiek heeft op productiviteit, het comfort en de daarmee samenhangende gezondheid van uw medewerkers. Dit afbouwproduct met volop keus voor u biedt zonder uitzondering systeemwanden met optimale geluidisolatie. Of het nu gaat om het wenselijke concentratieniveau of privacy, akoestische plafonds zijn een zegen voor iedereen in uw kantoor.

Uw ideale kantoor ontstaat als volgt: u kiest en wij maken het!

Gerelateerde berichten

Over ons

Op deze site lees je meer over hoveniersonderwerpen in onze informatieve blogs.

Contactgegevens

Via info @ hoveniersbedrijfleek.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden