Straatmeubilair van deze tijd

Geplaatst op

Het bedrijf Erdi

In 1951 begon Erdi als smederij in

Amsterdam. Al in een vroeg stadium werd de gemeente Amsterdam een klant van het bedrijf. Diezelfde gemeente gaf aan het eind van de 60’er jaren het bedrijf opdrachten voor reparaties aan en op de weg. Vanaf de 70’er jaren legt het bedrijf zich toe op las- en constructiewerkzaamheden. In 1977 verhuisde het bedrijf naar Zaandam. Erdi Wegbebakening BV werd in het begin van de 80’er jaren opgericht. Dat ging zich gericht met wegbebakening bezighouden, zoals de naam al aangeeft. Zoals we in de inleiding aangaven, richten we ons later in dit artikel met name op de producten op het gebied van wegbebakening. Klik hier voor meer informatie.

Straten afzetten met klappalen

Een klappaal bestellen doet men ook bij Erdi. Deze palen zijn er speciaal voor bedoeld om bepaalde gedeelten van de weg af te zetten. Wanneer u bijvoorbeeld niet wenst dat auto’s op fietspaden rijden, kunt u de klappalen plaatsen, zodat alleen fietsers erlangs kunnen rijden. Ook zijn deze palen inzetbaar op parkeerplaatsen. Deze palen kunnen dan worden ingezet om een parkeerplek af te bakenen voor iedereen die er niet mag parkeren. De palen kunnen makkelijk worden ingeklapt en ook weer worden uitgeklapt wanneer ze nodig zijn.

Free Skateboards placed on wooden bench in green park Stock Photo

Wat zijn de eisen?

Het goed ontwerpen is absoluut niet makkelijk en er zijn diverse eisen waaraan het moet voldoen om het veilig te kunnen gebruiken. Er zijn een hoop eisen wat functionaliteit betreft en daarnaast moet het ook nog eens in de smaak vallen en duurzaam zijn. Dus is belangrijk om een balans te creëren tussen stijl en functionaliteit en daarbij ook nog eens een oogje te houden op duurzaamheid. Of het nu gaat om speeltuinen of om een boombank. Ze dienen niet om de haverklap vervangen te moeten worden. Meer info op Erdi.nl

Gerelateerde berichten

Over ons

Op deze site lees je meer over hoveniersonderwerpen in onze informatieve blogs.

Contactgegevens

Via info @ hoveniersbedrijfleek.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden