Gevolgen van storm- en hagelschade in de tuin en aan het huis

Geplaatst op

Na een stevige hagelbui of storm is het mogelijk dat niet alleen uw tuin, maar ook uw dak er bekaaid vanaf komt. Hagelstenen kunnen flink schade berokkenen aan uw serre. Pluk je na een hevige nacht de weggewaaide dakpannen uit de bloemenborder? Wat zijn de gevolgen voor uw huis in dit natuurgeweld? Wat doet u wanneer er een lekkage door hagelschade optreed?

Garantievoorwaarden

Bij een beschadigde serre door hagel of storm, treed de garantie in gang. Ga eerst na of de aanbouw onder garantie valt en probeer zeker niet om zelf de schade te herstellen. Contacteer de bouwfirma van uw tuinkamer of serre en informeer naar de mogelijkheden.

Hagelschade aan het dak

Een goede en efficiënte dakdekker die binnen korte tijd beschikbaar is zijn essentieel bij hagelschade aan het dak. Vooral de nok van het dak is gevoelig voor de weersinvloeden. Regelmatig dakonderhoud voorkomt overigens dat er onvoorziene problemen optreden. Plan dus geregeld een onderhoud in, om uw dak topfit te houden.

Laat een daklekkage repareren door een erkend en professioneel dakdekkersbedrijf. U betaalt wellicht iets meer dan wanneer een vriend of uzelf de schade probeert te herstellen, echter bent u met een bouwbedrijf verzekerd dat de werken goed en duurzaam zijn uitgevoerd. Een professionele vakman werkt overigens netjes en zorgt dat niet alleen uw dak, maar ook uw tuin netjes worden achtergelaten na de dakwerken.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op deze site lees je meer over hoveniersonderwerpen in onze informatieve blogs.

Contactgegevens

Via info @ hoveniersbedrijfleek.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden