Meer dan tuinonderhoud: hovenier in Amersfoort

Geplaatst op

Het hebben van een tuin is heerlijk! Als het mooi weer is lekker buiten in het zonnetje kunnen zitten, is een luxe die niet iedereen heeft. Maar zo’n tuin vergt ook onderhoud. Veel mensen vinden het leuk om te hobbyen in de tuin, bijvoorbeeld met een groente-of moestuintje, maar hebben niet de tijd, kennis of zin om de tuin echt goed te onderhouden. Geldt dat voor u? Dan kan een hovenier u helpen. Voor een hovenier in Amersfoort en omgeving kunt u terecht bij Van Engelenhoven Bestrating.

Snoeien, planten of verpotten?

Deze hovenier in Amersfoort heeft jarenlange ervaring in het onderhouden en aanleggen van tuinen, maar ook voor het maken van een tuinontwerp kunt u bij hen terecht. Heeft u een gazon, tuin of erf, dan ervaart u vast dat het onderhoud van een tuin erg belangrijk is. Onderhoudt u de tuin niet goed? Dan kan zo’n tuin ineens een doorn in het oog worden. Maar wanneer moet u die bomen kappen, de planten verpotten en de bloemen snoeien? Voor dat soort vragen kunt u het beste de hulp van een hovenier inschakelen. Een hovenier weet alles van tuinonderhoud.

Tuinonderhoudscontract

Wilt u er zeker van zijn dat uw tuin er altijd netjes bij ligt? Bij Van Engelenhoven Bestrating, hovenier in Amersfoort en omgeving, kunt u verschillende soorten tuinonderhoudscontracten opstellen. Dat betekent dat de hovenier wekelijks, maandelijks, per kwartaal, per halfjaar of jaarlijks bij u langskomt om uw tuin te onderhouden. Op die manier bent u verzekerd van goed onderhoud en daardoor ook van het behoud van uw mooie en fijne plek buiten het huis; de tuin.
Offerte aanvragen

Tuinontwerp door hovenier in Amersfoort

Het is zover! U wilt de tuin aanpakken. Dan kan het handig zijn een tuinontwerp te laten maken. Lukraak planten en bomen in de tuin neerzetten zonder rekening te houden met omgevingsfactoren kan mis gaan. Want sommige planten hebben meer licht nodig dan de ander en andere vinden het juist fijner in de schaduw. Een hovenier kan samen met u een tuinontwerp opstellen. In een eerste gesprek vertelt u uw wensen en op basis daarvan maakt deze hovenier in Amersfoort een tuinontwerp. Vervolgens kunt u daar feedback op geven en uiteindelijk wordt het tuinontwerp definitief gemaakt. Ook voor de aanleg van de tuin en het onderhoud – als de tuin er eenmaal in ligt – zit u hier goed.
Kortom; als u op zoek bent naar een betrouwbare en ervaren hovenier in Amersfoort, dan zit u bij Van Engelenhoven Bestrating goed. Zij helpen u bij het ontwerp, met de aanleg en met het onderhoud van uw tuin.

Tuinonderhoud door ervaren hovenier in Amersfoort

Gerelateerde berichten

Over ons

Op deze site lees je meer over hoveniersonderwerpen in onze informatieve blogs.

Contactgegevens

Via info @ hoveniersbedrijfleek.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden