Loungebanken voor in de tuin

Geplaatst op

Vroeger was een tuin niets meer dan een grote moestuin met een terras voor de was en waar de kinderen nog even konden spelen met een bal. Tegenwoordig is de tuin steeds meer een verlengstuk van binnen. Veel mensen bouwen een overkapping om beschut tegen wind en regen langer te kunnen genieten van de tuin. Natuurlijk wil je dan comfortabel kunnen zitten. Het meest ideaal is dan een teakhouten loungebank met een handig bijpassende tafel.

 

Wel is het verstandig een plattegrond op schaal te maken van je buitenruimte en kijken welk model het beste past in jouw situatie. Natuurlijk wil iedereen het liefst een teakhouten loungebank in een hoekmodel, maar wellicht is een optie met een bijpassende poef, die je met een dienblad gelijk als tafel kunt gebruiker functioneler. Verder bestaan er modulaire systemen zodat je de teakhouten loungebank flexibel kunt aanpassen aan de situatie. Zo kun je heerlijk languit liggen, maar heb je voldoende zitplaatsen als je een gezellige barbecue met vrienden houdt.

 

Ook als je geen overkapping hebt is een teakhouten loungebank nog steeds een goede keus. Hoewel je er dan verstandig aandoet een goede beschermhoes aan te schaffen. Ook zal het teakhout iets sneller verkleuren, maar met een speciale beits kun je de loungebank in het voorjaar weer snel die kenmerkende warme gloed geven.

 

Denk ook na over de kussens en de plek waar je ze op gaat bergen. Zo zijn er heerlijke dikke kussens verkrijgbaar in allerlei kwaliteiten. Er bestaan zelfs kussens die je de hele zomer onbezorgd buiten kunt laten liggen. Test ze even uit en koop er zeker een paar vrolijke sierkussens bij. Dan ga je met veel plezier op je teakhouten loungebank zitten. Vergeet niet om na te denken over de opbergruimte van de kussens. Zeker de dikke kwaliteit neemt best veel ruimte in. Er bestaan speciale opbergmanden voor de kussens of voor de handige heren en dames onder ons, maar wat mooie schappen in de schuur of garage.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op deze site lees je meer over hoveniersonderwerpen in onze informatieve blogs.

Contactgegevens

Via info @ hoveniersbedrijfleek.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden