Last van ongedierte in uw tuin?

Geplaatst op

Heeft u thuis in uw tuin veel last van ongedierte, of heeft uw boerderij een ratten of mollenplaag? Dan is het goed dat u bij dit artikel uitgekomen bent. In dit artikel vindt u namelijk informatie over hoe u ongedierte het beste kunt bestrijden. Met behulp van ongediertebestrijding voorkomt u als landeigenaar dat u bang hoeft te zijn dat uw gewassen in gevaar komen.

Verschillende soorten ongedierte

Uiteraard zijn muizen niet de enige vorm van ongedierte. Meerdere soorten dieren vallen onder ongedierte. Denk hierbij aan: wespen, ratten, muizen en vogels. Wespen kunnen een groot probleem zijn, het hebben van een wespennest in huis is absoluut geen pretje. Dit kan uw kinderen of uzelf namelijk in gevaar brengen. De ongediertebestrijding kan er dus voor zorgen dat dit verdwijnt.

Mollenbestrijding

Heeft u een mollenprobleem? Zorgen mollen ervoor dat er regelmatig gaten te vinden zijn in uw tuin? Dan is mollenbestrijding absoluut iets waar u over na zult moeten denken. Zij zullen er namelijk voor zorgen dat dit probleem verholpen wordt. De mollenbestrijding leert u hoe u de mollen kunt verjagen op een vriendelijke manier. Een techniek die vaak toegepast wordt is de techniek met de waterslang. Door water in de gaten te spuiten komt de mol vanzelf uit het gat. Op deze manier bestrijdt u de mol zonder de mol pijn te doen.

Veiligheid

Bij het bestrijden van ongedierte is het van groot belang dat dit veilig gebeurt. Zo kan het voorkomen dat u per ongeluk zelf in een val komt, die eigenlijk bedoeld is voor een mol. Hierbij is het belangrijk dat u dikke handschoen draagt en beschermende schoenen. Ook kunt u een veiligheidsbril op doen als u van plan bent om aan de slag te gaan met chemicaliën.

 

Gerelateerde berichten

Wat doet een hovenier Eindhoven zoal?

Een hovenier is een professional die zich bezighoudt met het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen, parken en andere groene ruimtes....

Lees meer

Over ons

Op deze site lees je meer over hoveniersonderwerpen in onze informatieve blogs.

Contactgegevens

Via info @ hoveniersbedrijfleek.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden