Koopjekunstgras

Geplaatst op

Kunstgras: welke soort kies je?

 

 

De populariteit van kunstgras neemt alleen maar toe. Steeds meer mensen kiezen voor kunstgras in hun tuin. Tegenwoordig is het steeds lastiger te onderscheiden van echt gras, daarnaast is het ook nog eens laag in onderhoud. Met de zomerperiode opkomst betekent dat ook een opknapbeurt van de tuin. Kunstgras is dan een mooie toevoeging voor de tuin. Wat voor een soort kunstgras kies je dan? Hieronder staat een overzicht van verschillende soorten gras om de keuze iets makkelijker te maken.

 

 

Landscape

Simpel gezegd is kunstgras in te delen in drie verschillende soorten. Het is handig om te kijken welk soort past bij jouw leefstijl. Tuintjesgras wordt ook wel landscape genoemd, is een mooie keuze wanneer er niet veel op het gras wordt gelopen. Het gras is dan een accessoire van de tuin. Kiezen voor groen gras ligt voor de hand, maar wil je echt een statement maken kies dan eens voor een andere kleur. Naturel, wit en zelfs zwart zijn mogelijkheden voor kunstgras. Voor je een kunstgras bestelling plaatst is het mogelijk om een aantal staaltjes aan te vragen. Zo kun je ze nog even zien en voelen voor de knoop wordt doorgehakt.

 

Speelgras

Met kinderen in huis is speelgras een veel gemaakte keuze. Dit gras is voor intensief gebruik en kan tegen een stootje. Het mooie aan kunstgras is dat het haast geen onderhoud vereist. Voor dit type kunstgras wil je een bepaalde zachtheid hebben. Ravotten op een ruw stuk gras is natuurlijk niet heel prettig. Een kunstgras aanbieding is dichterbij dan je denkt, kijk bijvoorbeeld eens bij koopjekunstgras.nl. Zo hoeft de aanschaf van kunstgras niet duur te zijn.

 

Sportgras

Nog sterker dan speelgras is sportgras. Op dit gras kan je gerust hockeyen, voetballen of tennissen. De structuur van sportgras is iets fijner en langer dan dat van de eerdergenoemde soorten. Hierdoor is het een perfecte keuze voor de tuin waar regelmatig een balletje getrapt wordt.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op deze site lees je meer over hoveniersonderwerpen in onze informatieve blogs.

Contactgegevens

Via info @ hoveniersbedrijfleek.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden