HOVENIER ZUTPHEN MEEUWIS DE VRIES TUINEN

Geplaatst op

Landelijke tuinen, stadstuinen, villatuinen en bedrijfstuinen. In de afgelopen vijftig jaar heeft Meeuwis de Vries Tuinen een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd. Wij zijn een hovenier uit Zutphen met een groen hart hebben en een passie voor tuinieren. Met ontwerpers die creatief en professioneel uw wensen vertalen in een prachtig aangelegde tuin. En met veel vaste klanten.

HOVENIER ZUTPHEN NODIG?  MET OOG VOOR DETAIL

Meeuwis de Vries Tuinen is actief in de wijde omtrek met een scala aan tuinwerkzaamheden. Van vlonderterrassen en vijvers tot zwembaden en complete tuinrenovaties. De tuinen van Meeuwis de Vries worden met grote zorg en precisie aangelegd door onze vakkundige hoveniers. Kwaliteit is daarbij altijd hetgeen waar het om draait. Tientallen jaren aan ervaring in de aanleg van tuinen en terreinen in alle soorten en maten zorgt ervoor dat alle benodigde kennis bij ons. Zo kunnen wij kwaliteit hovenierdiensten leveren in Zutphen en omgeving.

SPECIALIST IN BIJZONDERE TUINEN

Er zijn een aantal hoveniersbedrijven in Nederland dat het predicaat Tophovenier mogen voeren. Meeuwis de Vries is er daar een van. Een label om trots op te zijn. Het zegt alles over inspiratie, ervaring en kwaliteit. Hovenier Meeuwis de Vries is ook u graag van dienst en brengt met plezier een offerte uit.

Zoekt u een hovenier uit Zutphen en tegelijkertijd een specialist op het gebied van bijzondere en zeer persoonlijke tuinen? Dan bent u bij Meeuwis de Vries aan het juiste adres. Onze specialisten weten precies waar u naar op zoekt bent en kunnen een tuinontwerp vanaf papier perfect vertalen in een prachtig aangelegde tuin.

De lente is in aantocht! Alles komt langzaamaan weer tot bloei. Een goed moment om weer eens de tuin aan te pakken. Want, het blijft langer licht, de temperatuur gaat omhoog.! Ideaal tuin weer om ’s avonds langer buiten te zitten. U wilt uw tuin er weer mooi bij hebben staan, de rozestruiken in bloei en de struiken en bomen goed gekort.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op deze site lees je meer over hoveniersonderwerpen in onze informatieve blogs.

Contactgegevens

Via info @ hoveniersbedrijfleek.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden