Hoe te voorkomen dat u uit uw huis wordt buitengesloten

Geplaatst op

Buitengesloten worden uit uw huis kan stressvol zijn. De meeste mensen hebben een druk en actief leven, en meestal ontdekken ze dat ze zichzelf uit hun huis hebben buitengesloten terwijl ze op weg waren naar binnen of buiten het huis. Als dit in het verleden is gebeurd, kan het zijn dat u ergens naartoe moest of dingen moest doen, en buitengesloten worden uit uw eigen huis staat dan zeker niet op de agenda. Er zijn veel situaties die ertoe kunnen leiden dat u buitengesloten wordt. Zo kan het zijn dat u de hele weg naar huis gereden om te beseffen dat u de huissleutel kwijt bent geraakt, of misschien bent u eerder weggegaan waardoor u nu buitengesloten bent. Deze en andere soortgelijke scenario’s kunnen gemakkelijk worden voorkomen wanneer u een paar belangrijke tips volgt.

 

Bewaar een reservesleutel op een veilige plaats

De meeste mensen weten dat het niet veilig is om een reservesleutel onder de mat bij de voordeur te bewaren, en de stenen bij de voordeur zijn ook een vrij voor de hand liggende plek. Er zijn echter een paar verschillende plaatsen waar u een reservesleutel kunt bewaren die misschien veiliger en beter zijn. Overweeg bijvoorbeeld om een reservesleutel te geven aan een buurman die u kent en vertrouwt of een familielid dat in de buurt woont. U kunt ook overwegen om een reservesleutel in het handschoenenkastje van uw auto te bewaren. Mannen die nooit het huis verlaten zonder hun portemonnee in hun achterzak kunnen een reservesleutel in hun portemonnee doen, en vrouwen kunnen er een in een ritsvakje in hun portemonnee stoppen. Het kan nuttig zijn om een paar verschillende sleutels op strategische maar veilige plaatsen te bewaren.

 

Installeer een Garagedeuropener met een keypad

Een andere optie om te overwegen is helemaal geen sleutel meer te hebben. Als u in een huis met een garagedeur woont, kunt u een garagedeuropener met een keypad installeren. Het keypad  bevindt zich aan de buitenkant van uw huis, en u hoeft alleen maar de code in te voeren om de garagedeur te openen. Op voorwaarde dat u de code niet vergeet, zult u altijd een manier hebben om uw huis binnen te komen, zelfs als u geen sleutel meer heeft.

 

Hoewel deze tips u kunnen helpen om te voorkomen dat u in de toekomst buitengesloten wordt, moet u er rekening mee houden dat als u zich buitengesloten voelt, u een slotenmaker kunt contacteren voor hulp. Een hulpdienst kan uw huis op elk moment van de dag of nacht bezoeken om u te helpen weer in uw huis te komen.

 

Voor meer informatie – locksecure.nl/slotenmaker-zoetermeer

Gerelateerde berichten

Over ons

Op deze site lees je meer over hoveniersonderwerpen in onze informatieve blogs.

Contactgegevens

Via info @ hoveniersbedrijfleek.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden