Doe het zelf: creëer meer leven in je tuin door voor dit soort beelden te kiezen

Geplaatst op

Heb je een tuin van kunstgras, maar waar je toch nog iets in lijkt te missen? Dan kun jij je tuin een leuke make-over geven door wat artistieke, vrolijke, interessante en mooie beelden aan de tuin toe te voegen. Beelden zorgen namelijk voor een levendiger effect in de tuin en brengen een spannende dynamiek teweeg. Op deze pagina lees je uit wat voor type beelden je allemaal kunt kiezen én hoe je erachter komt wat voor beelden het beste in je voor- of achtertuin passen. Verder lees je op welke manier je de vogels in je tuin een eigen spa kunt geven. Er gaat niets boven schattige en badderende vogels in je tuin!

Dit type beeld maakt je tuin helemaal af!

Ben je op zoek naar een beeld die je onderhoudsvrije tuin compleet maakt? Dan is het allereerst belangrijk om uit te zoeken naar welk type beeld je op zoek bent. Heeft je tuin een bepaalt thema, komen er planten vanuit een bepaald werelddeel in terug, wil je de tuin een moderne, speelse of juist realistische look meegeven? Door dit soort vragen voor jezelf te beantwoorden, kom je er al snel achter naar welk type tuinbeeld je op zoek bent. Heb je de voorkeur voor mariabeelden, borstbeelden, vogelbadjes, grote, kleine, moderne of juist realistische beelden? Dan kun je met jouw idee en wens naar een tuinbeeldenwinkel gaan om je droombeeld uit te zoeken.

Sommige mensen vinden het geweldig om het tuinbeeld in de tuin te blenden, zodat het bijna niet opvalt dat het beeld er staat. Dan is het beeld helemaal één met de rest van de tuin. Anderen willen juist dat een beeld in de tuin dé eyecatcher is! In dit geval zou je zelfs een spotlight op het beeld kunnen richten in de avond.

Geef de vogels een eigen spa in je voor- of achtertuin

Wil je meer dieren in je tuin verwelkomen? Dan kun je dit doen door voor een vogelbad beton te kiezen. Een vogelbadje nodigt kleine en bijzondere tuinvogels uit Nederland uit om in je tuin te drinken en te badderen. Dit ziet er niet alleen heel schattig uit, je helpt de vogels er ook nog eens mee. Zeker op warme dagen vinden de tuinvogels het heerlijk om ergens verkoeling te kunnen zoeken. Wie weet zijn de vogeltjes zo tevreden met je tuin, dat ze er komen broeden.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op deze site lees je meer over hoveniersonderwerpen in onze informatieve blogs.

Contactgegevens

Via info @ hoveniersbedrijfleek.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden