Dit zijn de redenen waarom een overkapping in je tuin populair is!

Geplaatst op

Steeds meer mensen kiezen voor een overkapping in de tuin. Een terrasoverkapping is de laatste jaren dan ook in populariteit toegenomen in Nederland. Steeds meer mensen willen namelijk zo veel mogelijk buiten leven. De mogelijkheden daarvoor zijn dan ook de laatste jaren toegenomen. De redenen waarom een overkapping zo populair zijn geworden zijn dan ook divers. Wilt u ook weten waarom een overkapping in de tuin zo populair is? Lees dan gauw verder.

 

Schaduw!

Een overkapping kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Één van de voornaamste redenen dat een overkapping populair is, is dat het een extra schaduwplek creëert in de tuin. U zit beschermt tegen de zonnestralen en u zit ook nog eens koeler tijdens de warme zomerdagen.

 

Met een overdekte terrasoverkapping kunt u ook genieten van het voorjaarszonnetje. Als u het nog wat te koud vindt buiten, kunt u een heater onder uw overkapping installeren. Zo kunt u ook al genieten van het voorjaar buiten, terwijl u lekker warm onder uw overkapping zit.

 

Eenvoudig te monteren

Een houten overkapping is daarnaast ook nog eens gemakkelijk te monteren. Als u een houten overkapping besteld bij Lugarde, of zelf een overkapping ontwerpt, dan krijgt u ook een handleiding meegeleverd. Hierdoor kunt u heel eenvoudig zelf uw houten overkapping monteren. Heeft u twee linkerhanden? Dan kunt u het monteren ook overlaten aan vakmensen. Wel zo fijn als u niet zo handig bent!

 

Comfort

Een houten overkapping zorgt indirect ook voor extra comfort! Onder uw overkapping kunt u een loungeplek creëren waar u kunt genieten van het heerlijke weer buiten. U kunt ook langer buiten zitten. Vaak is het ’s avonds nog zo lekker buiten, dat het zonde is om binnen te gaan zitten. Met de loungeplek onder de overkapping kunt u nog heerlijk genieten van het buiten zijn.

 

Heeft u nog geen overkapping, maar wilt u er wel een in uw tuin? Lugarde heeft een aantal standaardmodellen houten overkappingen, maar u kunt er ook zelf een ontwerpen via de 3D-Configurator. Heeft u ook al zo’n zin in de zomer?

Gerelateerde berichten

Over ons

Op deze site lees je meer over hoveniersonderwerpen in onze informatieve blogs.

Contactgegevens

Via info @ hoveniersbedrijfleek.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden