De tuin kan een bron zijn van vele zaken

Geplaatst op

De tuin is de plek om tot rust te komen. Niemand die je er stoort, zeker als je de voordeur bel net niet meer kan horen, heerlijk! Ongestoord je koffie drinken. Maar wat biedt een tuin nog meer? Wat is er nog meer uit een tuin te halen? We gaan het je nu vertellen in dit artikel.

De Pilea plaat

Een Pilea is een speciaal soort plant die tegenwoordig steeds populairder wordt. Het lijkt een beetje op een pannenkoekje aan een takje vandaar de naam pannekoekplant. Een Pilea stekken is the way to go bij deze planten. Hierbij zorg je ervoor dat je meer van deze plant kan maken op meerdere plekken. Het is echt een leuke activiteit om te zien hoe de plant groeit en hem te verzorgen. Met de juiste hoeveelheid TLC: tender, love and care zullen de kleine plantje uitgroeien tot een mooie volle Pilea plant.

 

Spiritualiteit in de tuin

Ook het brengen van spiritualiteit in de tuin is zinvol voor een extra fijn gevoel. De spiritualiteit van de tuin is op een aantal manieren aan te wakkeren. Zo kan je kiezen voor rustige kleuren, die de balans in de tuin zullen waarborgen en eventueel een waterpartij gebruiken, die het geluid van een kabbelend beekje maakt. Ook kan je kijken naar een Aziatisch geïnspireerde tuin, die zijn vaak al behoorlijk spiritueel in zichzelf. Het belangrijkste is natuurlijk naast de spirituele features die je kan toevoegen is dat je je er op je gemak voelt. Het gaat een plek zijn waar je je terug wil trekken en waar ruimte is voor je eigen geest. Een plek waar het goed voelt en goed voelt om jezelf te zijn. Ga dus niet volledig mee in ideeën van anderen als hetgeen wat voorgeschreven is niet goed voelt voor jezelf.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op deze site lees je meer over hoveniersonderwerpen in onze informatieve blogs.

Contactgegevens

Via info @ hoveniersbedrijfleek.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden