Daarom verdient je bedrijfstuin extra aandacht

Geplaatst op

Wellicht ben je met je bedrijf gevestigd in een pand met ook wat groen eromheen. Dat is al een zegen op zich, want schaarse ruimte rondom bedrijven gaat vaak op aan parkeerplaatsen en (onderhoudsvrije) bestrating. Een heg om de erfgrens, een boompje hier en daar en soms zelfs wat struiken zijn er soms nog te bewonderen. Zonde! 

 

Want een bedrijfstuin laten ontwerpen en aanleggen heeft veel voordelen voor de bedrijven die in een pand gevestigd zijn. Van medewerkers die beter in hun vel zitten tot gasten die je pand meer waarderen. 

 

Uitstraling en opvallen

 

Ongeacht de situatie bij jouw pand, hebben we allemaal wel het beeld van een kantorenpark of bedrijventerrein waar het groen slechts spaarzaam aanwezig is. Dat is te begrijpen – het kost de eigenaar van zo’n omgeving ook wat – maar tegelijk zonde. Want prachtig groen verdient zich terug. Daar waar steen en beton domineren, springt verzorgd groen er direct uit. 

 

Is jouw pand dus dat ene pand met een prachtige bedrijfstuin eromheen? Dan geef je aan dat het bij jouw bedrijf wel goed. Mocht je relaties ooit de weg moeten wijzen naar je pand, dan kun je ze verwijzen naar dat pand met al dat groen eromheen. 

 

Aantrekkelijk bedrijfspand

 

Als ondernemer weet je als geen ander dat het overtuigen van een lead of klant hem soms in kleine dingen zit. Hoezeer geef jij (potentiële) klanten of relaties het gevoel dat ze bij jou moeten zijn? Dat jij die betrouwbare partner bent voor de lange termijn? 

 

Aandacht besteden aan de uitstraling van je bedrijf tot in het kleinste detail helpt je om klanten en potentiële klanten te overtuigen van de waarde van samenwerken met jou. Een professioneel logo, een aansprekende website en een uitnodigend pand horen daarbij. Nou kun je aan dat laatste vaak niet zo heel veel veranderen, maar elk bedrijfspand wordt aantrekkelijker door prachtig groen eromheen. Ook als je het pand zelf verhuurt of verkoopt.

 

Professionele hovenier inschakelen

 

Als het om groen in en om je bedrijfspand aankomt, kun je veel zelf. Wat planten kopen en water geven is vast niet te veel gevraagd. Maar wil je werk maken van een professionele bedrijfstuin? Dan benader je daarvoor een echte hovenier, zoals Aardoom Hoveniers uit Ridderkerk

 

Zij maken een samenhangend ontwerp waarover je zelf mag meedenken, op basis van een visualisatie in 3D. Ook onderhoud wordt daarin op slimme wijze meegenomen. Je wil tenslotte het liefst groen dat niet te veel onderhoud nodig heeft. Een professionele hovenier helpt je hierin slimme keuzes te maken, die niet ten koste gaan van de uitstraling van je bedrijfstuin.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op deze site lees je meer over hoveniersonderwerpen in onze informatieve blogs.

Contactgegevens

Via info @ hoveniersbedrijfleek.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden