Breng sfeer in je tuin met buitenverlichting

Geplaatst op

Op een lekkere zomerse avond is het altijd fijn om nog lekker lang in je tuin te blijven zitten. Met wat tuinverlichting kan dat erg sfeervol zijn. Warme lichten, die niet te fel zijn en op een mooie plek in de tuin geplaatst worden voegen dan ook echt wat toe.

 

Basisverlichting

Wanneer je gaat beginnen met het verlichten van je tuin, is het slim om een plan te maken. Zo zou je eerst na kunnen denken over wat praktisch zou kunnen zijn in je tuin. Dat zou bijvoorbeeld het verlichten van een pad in je tuin kunnen zijn. Dit kan door middel van spotjes in de grond of staande paaltjes met daarin lampen. Wat ook altijd praktisch is, is een lamp dicht bij de deur. Hierdoor is het eenvoudiger om deze te openen.

 

Tafellampen als sfeerverlichting

Wanneer je ‘s avonds nog even lekker buiten aan tafel wilt zitten, is het fijn als deze verlicht is. Je zou daar bijvoorbeeld een lamp op kunnen zetten. Er zijn lampen die werken op batterijen, maar ook die in een stopcontact moeten. Wanneer je een lamp hebt die op batterijen werkt, is dat natuurlijk ideaal. 

Lege Loopbrug Tussen Struiken Onder Glanzende Slinger

Lichtsnoeren

Wanneer je een loungeset in je tuin hebt, dan kun je daar heerlijk in de avond zitten. Iets wat daar heel sfeervol kan zijn, is een een lichtsnoer. Daar hangen allemaal kleine lampjes aan die samen zorgen voor veel warm licht. Dit geeft vaak niet heel veel licht af, dus als je echt iets goed verlicht wilt hebben, kun je beter kiezen voor een ander alternatief.

 

Bloempotten uitlichten

Wanneer je mooie bloemen in je tuin hebt geplaatst, is het ook leuk om deze te belichten wanneer het donker is. Dit zou kunnen met staande tuinlampen. Deze plaats je in de pot en daardoor zijn de bloemen zichtbaar. Dit soort lampen zou je ook kunnen gebruiken voor het verlichten van een pad.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op deze site lees je meer over hoveniersonderwerpen in onze informatieve blogs.

Contactgegevens

Via info @ hoveniersbedrijfleek.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden