10 hoveniersbedrijven met een goede website

Geplaatst op

Een goede website is tegenwoordig essentieel, ook in onze branche! Onze webbouwers geven aan dat er vaak te eenvoudig over wordt gedacht, maar het hebben van een goede website is ook voor hoveniers van essentieel belang.

Een goede website betekent namelijk dat je beter gevonden wordt online én dat je beter uit de verf komt als professional. Daarom hebben we in dit blog een aantal hoveniers opgenoemd die het, qua website, goed doen!

 

1. Stukart

Stukart is tuinspecialist in Nieuw-Vennep. Ze doen tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en diverse projecten. Op de portfoliopagina is te zien dat ze een divers scala aan tuinen hebben aangelegd: zowel modern, als landelijk. Het hebben van een portfoliopagina is erg belangrijk om te laten zien wat je kunt betekenen voor je klanten.

 

2. Antwan Tuin Totaal

Op de website van Antwan Tuin Totaal kun je door middel van het maken van een online moodboard een indruk krijgen van wat je mooi vindt en hoe je graag je tuin zou willen hebben. Op basis hiervan kan dan een offerte worden opgesteld. Kijk op hun website voor het moodboard!

 

3. Tuin Totaal

De website van Tuin Totaal uit Haarlem laat meteen zien wat ze voor je tuin kunnen betekenen. Op de homepagina vind je de beoordelingen van klanten, foto’s van eerdere projecten en contactgegevens.

 

4. Jacobs Budgetplant

De website van budgetplant laat meteen, op de homepagina al zien welke prachtige planten je bij ze kunt kopen en wat de vanaf-prijs is. Ook erg leuk is hoe ze in het logo met bedrijfsnaam een plantje hebben verwerkt!

 

5. Groenkreatief

De website van Groenkreatief.nl laat direct zien waar ze goed in zijn en wat ze doen. In één oogopslag zie je hun vier aandachtspunten: ontwerp, aanleg, onderhoud, seizoen. Elk onderdeel heeft een lees-meerknop waardoor je direct meer informatie kunt vinden over wat ze doen. Scrol je een beetje naar beneden, dan kun je meteen een offerte aanvragen!

 

6. Schraven Hoveniers

Op de website van Schraven Hoveniers word je direct gepresenteerd met een prachtige tuin. Ze hebben een heel mooie afbeelding gebruikt als achtergrond van de website. Als je naar beneden kijkt blijven ze kort en bondig: Wie zijn we? Wat doen we? Hoe kunt u ons bereiken?

 

7. Bos Hoveniers

Bos Hoveniers heeft het gebruik van Social Media goed begrepen! Dit is tegenwoordig erg belangrijk aangezien veel mensen graag inspiratie op doen via Facebook, Instagram, Pinterest etc. Bos Hoveniers is actief op Facebook waardoor ze weer meer mensen laten zien wat ze in hun mars hebben.

 

8. Het Klaverblad

De website van Het Klaverblad heeft op hun website een promotiefilmpje. Dit is iets wat eigenlijk elke hovenier zou moeten doen! We zitten in een erg visuele branche en door een filmpje te gebruiken, kun je in korte tijd veel informatie meegeven aan de mensen.

 

9. Frisia Bergum

Op de website van Frisia Bergum tref je heel veel informatie! De meeste hovenierswebsites zijn tamelijk commercieel ingericht en geven niet al te veel extra informatie. De website van Frisia Bergum is hierin toch wat anders. Zij leveren veel informatie over niet alleen hun werkzaamheden en projecten, maar ook over certificering en algemene kennis over onder meer energiebesparing.

 

10. Hoefakker

Tot slot willen wij de website van Hoefakker onder de aandacht brengen. Ze geven je op hun homepagina namelijk direct de mogelijkheid om te kiezen voor maatwerk. Ben je particulier, bedrijf, gemeente of wil je een offerte voor groen erfgoed? Op hoefakker.nl is er voor elke bezoeker een apart deel op de site.

 

Gerelateerde berichten

Over ons

Op deze site lees je meer over hoveniersonderwerpen in onze informatieve blogs.

Contactgegevens

Via info @ hoveniersbedrijfleek.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden